Vige 1 Antwerpen

 

Wil jij ook onze supporter zijn? Het kost enkele minuten van je tijd. Lees hieronder meer over “Supporters voor g-sporters”.
Het project is tweeledig. Enerzijds helpt “Supporters voor g-sporters”, door middel van een crowdfundingactie, clubs en organisaties om sportmateriaal aan te kopen voor sporters met een beperking. Anderzijds wil het project g-sport onder de aandacht van het brede publiek brengen.

Onze sportclub heeft zich dit jaar ingeschreven in het project van G-sport Vlaanderen. Om de torbaltrainingen professioneler te laten verlopen, kunnen we een torbal-doelenset aankopen. “Supporters voor g-sporters” ondersteunt onze club met 60% van de totale som.

Tegelijk onderlijnt “Supporters voor g-sporters” het belang van sport voor mensen met een beperking. Zoals voor iedereen is voor onze doelgroep sportbeoefening fysiek, mentaal en sociaal van het grootste belang. Maar we zitten niet op een eiland. Sporters is zoveel leuker als je weet dat mensen weten dat je sport, je ondersteunen, voor je SUPPORTEREN! Daarom zoeken we samen met “Supporters voor g-sporters” naar supporters. Supporter worden kost enkele minuten van je tijd.

Wil je onze supporter zijn ga dan naar https://www.supportersvoorgsporters.be/word-supporter .Vergeet niet onderaan Vige Antwerpen vzw aan te vinken als club/project waarvoor je supportert.

 

Hieronder vinden jullie foto’s van het aan te kopen materiaal.

Supporter voor onze sporters, steun g-sport!