Vige 1 Antwerpen

Affiche G-Sport en bewegingskamp

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de KU Leuven in samenwerking met CASvzw een Sport-en Bewegingskamp in Herentals. Ben je nog nooit eerder mee geweest op ons kamp? Dan is dit vast een zeker een aanrader.

Het kamp gaat door van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei 2019 in het Bloso-centrum Netepark te Herentals. Gedurende deze week word je ondergedompeld in diverse sporten en leuke activiteiten. Tijdens dit kamp gaan er ook studenten kinesitherapie, lichamelijke opvoeding en verpleegkunde mee om alles in goede banen te leiden en plezierige activiteiten te organiseren. SAMEN sporten staat bij ons centraal!

Profiel deelnemers: Het kamp wordt georganiseerd voor volwassen personen met een fysieke en/of sensoriële beperking die graag bewegen. Je hoeft absoluut geen topsporter te zijn! Tijdens het sportkamp wordt er gewerkt in 3 groepen: manuele rolstoelgebruikers, stappers en elektrische rolstoelgebruikers.

De vergoeding voor het kamp bedraagt 180 EUR. OPGELET: De plaatsen zijn beperkt. Tijdig inschrijven is dus de boodschap!!!

Voor verdere vragen of inlichtingen kan u steeds contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Janne Kerremans, Tervuursevest 101 3001 Leuven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Tel: 016/32.91.27

Foto G-Sport en bewegingskamp